INKOM

INKOM 2017

MSKV de Hippo'sDe week van je leven en zeker een week die je niet mag missen!
Van 21 tot 25 augustus staat het leven van de Maastrichtse (aankomende) studenten in het teken van de INKOM. Met genoeg feestjes, gezelligheid en nog meer feest is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de stad Maastricht, het studentenleven en ook de studentensportverenigingen waaronder de Hippo’s. Op deze pagina vind je alles over waar je ons kan tegen komen tijdens de INKOM, lees dus vooral nog even verder. Je kunt natuurlijk ook nog even verder kijken op onze site en mocht je vragen hebben kan je altijd mailen naar: mskvdehippos@hotmail.com.

Programma

Het officiële programma en alle andere informatie over de INKOM vind je op de site van de INKOM zelf. De Hippo’s zijn er ook de hele week bij, maarprogramma_inkom_2017 wil je nou 100% zeker zijn dat je ons tegen komt kijk dan iedere dag even op de Facebook pagina, hier zullen we laten weten waar we iedere dag te vinden zijn. Natuurlijk kan je ons ook altijd aanspreken op andere plekken. Je kan ons herkennen aan een zwart shirt met blauwe letters korfbal erop geschreven … of -verrassing- een nijlpaard op een van onze kledingstukken.

Onze mama’s! 

Hoe overleven kinderen zich zonder hun mama’s? Juist daarom zullen ook 2 lieve Hippo’s zich bekommeren over 10 kindjes. Dit jaar zullen Annick en Imke ervoor zorgen dat hun Inkom groepje de allerleukste week ooit gaan beleven!


SportsEvent

Tijdens het SportsEvent op donderdag 24 augustus zullen alle studentensportverenigingen zich verzamelen op de Griend en laten zien wat er allemaal op sport gebied te beleven is in Maastricht. Wees maar ginkomerust je hoeft hier niet te sporten! Wel spelen wij weer Hungry Hippo’s en kun je natuurlijk altijd proberen een doelpuntje te scoren op onze korven. Maak dus alvast kennis met ons en schrijf je eventueel al in voor onze vrijblijvende open trainingen. Dus kom gezellig tussen 12:00 en 16:00 langs bij onze stand of om een balletje te schieten!

INKOM overleefd, en nu??

Beginnen met studeren natuurlijk…. Maar vergeet vooral ook niet om bij ons langs te komen op een van onze open trainingen. Heb je ons gemist tijdens de INKOM? Geen ramp. Wij zijn ook nog te vinden in het sportcentrum tijdens de facultaire introductie dagen.
ficUM SPORT organiseert een Try Five periode (28 augustus tot 30 september) waarin je gedurende deze periode kennis kan maken met 5 sporten. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van UM SPORT. Gedurende deze periode kan je ook gezellig een keertje komen kijken op onze trainingen. Op 5 en 12 september zijn onze open trainingen. Deze zullen plaatsvinden op sportveld Amby van 19.00-20.30u. Meer info vind je t.z.t. op onze homepage!